K2 RELOG INDUSTRIEIENDOM er etablert av to solide aktører K2 Stavanger og RELOG

Vi er overbeviste om at 1 + 1 kan bli 3. Vi slår oss sammen i et felles selskap slik at Stavanger-regionen skal få enda bedre tilbud innen industrieiendommer.
Samfunnsansvar, bærekraft og ESG preger det daglige arbeidet vårt. Det gir verdi for samfunnet, for kundene våre, leietaker og for oss selv som selskap. Driften styres etter våre verdier:
Trygghet
Vi er pålitelige og tar ansvar for å levere det vi lover. Kundene kan stole på at vi gjør alt vi kan for å oppfylle deres behov på en forutsigbar måte.
Kvalitet
Vi jobber hardt for å levere førsteklasses eiendommer og bygninger som er tilpasset kundenes behov og som holder høy kvalitet.
Løsningsorientering
Vi ser alltid etter nye og innovative måter for å møte kundenes behov. Vi er stolte av å være ledende innenfor bransjen når det kommer til å ta i bruk nye løsninger og teknologier.

Ansatte i K2 RELOG INDUSTRI​EIENDOM

K2 Stavanger er et regionalt eiendomsutviklingsselskap med lokale eiere
Selskapet ble etablert i Stavanger i 2009, og har i denne tiden utviklet forvaltet omfattende prosjekter av høy kvalitet.

K2 Stavanger har kompetansen og kapitalbasen til å være langsiktige og står for alle faser – fra utvikling og utbygging til drift. K2 Stavanger sitter på tomter og bygg fra Dusavik i nord til Nærbø i sør.

RELOG er en ledende aktør innen utvikling og utleie av næringseiendom
Hovedfokus er på lager, logistikk og lett industri ved knutepunkt i Norden. RELOG har eiendommer innen lager, logistikk, lettindustri og næringsparker. I tillegg har selskapet eiendommer innen kjøpesenter, handelseiendom og bytransformasjon.

Kontakt oss

E-post:
go@k2-stavanger.no

Adresse:
Lars Hertervigsgate 5
P.O.Box 829 Sentrum
4004 Stavanger